Demet Özdemir

Demet Özdemir

Oyuncu, Dansçı

Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir, No 309, Çilek Kokusu

Nereli: Kocaeli

Boyu: 1.70

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1992

Instagram: https://www.instagram.com/demetozdemir/

Twitter - X: https://twitter.com/dmtzdmr

Demet Özdemir Fotoğraf Arşivleri

Demet Özdemir fotoğraf albümü #1

Demet Özdemir fotoğraf albümü #2

Demet Özdemir fotoğraf albümü #3

Demet Özdemir fotoğraf arşivi #4

Demet Özdemir fotoğraf arşivi #5

Demet Özdemir Video Arşivleri

Demet Özdemir video arşivi #1

Demet Özdemir video arşivi #2

Demet Özdemir'in kısa özgeçmişi

26 Şubat 1992'de Kocaeli'de doğan Özdemir, anneannesi Bulgaristan göçmeni olan bir ailenin en küçük çocuğudur. Ayrılan anne ve babasının ardından İstanbul'a taşındı. Babasıyla aralarındaki ilişkiyi açıklarken, "Yıllarca görüşmedik, ama kısa bir süre önce barıştık. Ancak hiçbir zaman bize karşı nefret beslediğini veya sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır." dedi.

Dans ekiplerinde yer alarak Bengü'ye performanslarında eşlik eden Özdemir, daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başladı. Aynı dönemde Flash TV'de yayınlanan bir eğlence programında dansçı olarak yer aldı. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı ve Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" klibinde yer aldı.

Televizyon kariyerine 2013-2014 yıllarında FOX'ta yayınlanan "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinde "Aylin" karakteriyle başladı. Daha sonra "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde "Alya" karakteri ve "Tut Sözünü" adlı sinema filminde "Demet" karakterini canlandırdı. 2015 yılında "Çilek Kokusu" dizisinde "Aslı" karakterini canlandırdı ve Bengü'nün "Hodri Meydan" şarkısının klibinde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında FOX'ta yayınlanan "No: 309" dizisinde "Lale" karakterini, 2017 yılında "Sen Kiminle Dans Ediyorsun" filminde "Aysel" karakterini canlandırdı.

2018-2019 yıllarında Star TV'de yayınlanan "Erkenci Kuş" dizisinde "Sanem" karakterini canlandırdı ve bu rolüyle Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 2019 yılında, "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinde "Zeynep Göksu Tunahan" karakterini oynadı. Dizi, 2021'de final yaptı. 2022 yılında, Disney+ platformunda "Dünyayla Benim Aramda" adlı dizide rol aldı.

Özdemir, 28 Ağustos 2022'de oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç ile evlendi. Ancak çift, 2023'te boşanacaklarını açıkladı ve 8 Mayıs 2023'te boşandı.

Demet Özdemir'in Katıldığı Youtube Programları

İbrahim Selim ile Bu Gece 2. Program

Onedio - Sosyal medyadan gelen soruları yanıtlıyor

Beyaz Show - Ağlama taktiğini gösteriyor

Çok Güzel Hareketler 2 - Bir Demet Skeç adlı skeçte oynuyor

İbrahim Selim ile Bu Gece - 1. Program