Melisa Döngel

Melisa Döngel

Oyuncu

Sen Çal Kapımı (Ceren Basar), Bizim Hikaye (Deniz Çelik), Elif (Süreyya), Aşk Mantık İntikam (Çağla Yılmaz), Sadakatsiz (Hicran Dağcı), Barbaros Hayreddin (Mia de Luna), Dünyayla Benim Aramda (Ceren)

Nereli: İstanbul

Boyu: 1.76

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1999

Instagram: https://www.instagram.com/melisadongel/

Melisa Döngel fotoğraf arşivleri

Melisa Döngel fotoğraf albümü #1

Melisa Döngel fotoğraf arşivi #2

Melisa Döngel foroğraf albümü #3

Melisa Döngel foroğraf albümü #4

Melisa Döngel video arşivleri

Melisa Döngel video arşivi #1

Melisa Döngel video arşivi #6

Melisa Döngel video arşivi #7

Melisa Döngel hakkında önemli bilgiler

  • 1999 yılında İstanbul'da doğdu.
  • Annesi Ukrayna asıllıdır.
  • Zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdi. Genç yaşta ailesi ile yaşadığı problemlerden dolayı mahkemelik oldu.
  • Sen Çal Kapımı adlı diziye başlamadan önce kendisi ile yapılan röportajdan başlıca konular şu şekilde.
Melisa Döngel, hayatının güzel bir döneminde olduğunu ve kendini her zaman iyi hissettiğini belirtiyor. "Sen Çal Kapımı" dizisiyle ekranlara dönmesinin sebebini senaryoya olan ilgisi olarak açıklıyor. Setteki uyumun ve enerjinin ekranlara yansıdığını söylüyor ve iletişimin setteki en önemli unsurlardan biri olduğunu vurguluyor. Oyunculuğunu geliştirmek için sürekli olarak izleme, okuma ve öğrenme gerektiğini vurguluyor. İkili ilişkilerde saygının önemine değiniyor ve kadınlara ve hayvanlara değer verdiğini belirterek sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı istediğini dile getiriyor. Günlük hayatta doğallıktan yana olduğunu ve makyajı sevmediğini ifade ediyor. Beslenme ve spor konusunda dikkat etmeye başladığını belirtiyor. Son olarak, genç oyuncu adaylarına hayallerinin peşinden gitmelerini ve olumlu enerjiyle çalışmalarını öneriyor.
  • Hakkında çıkan Galatasaray'lı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı ve kendisini tanımadığını söyledi.